Сайт Медия ЕООД

SiteMedia Consultancy

SiteMedia Consultancy е ПР-агенция, регистрирана през 2011 г., но след кратка активна дейност, намалява дейността си до минимум. В края на 2015г. компанията е поета от изцяло нов екип – Любомир Аламанов, Ружа Загорска и Лидия Малчева. Само за 5 месеца ентусиазираният екип успява да постигне значителни резултати, сред които:

1. Сключени дългосрочни договори за комуникационни услуги с Майкрософт, Кока-Кола ХБК, Теленор и Хюлет-Пакард Ентърпрайз
2. Комуникационна подкрепа на няколко иновативни стартъп.
3. Реализиране на комуникационни кампании, подпомагащи кампании на неправителствени организации – Европейски ден без асансьори, част от NowWeMove, Танцуваща София и други.
4. Разработване и представяне на пазара на нови комуникационни услуги, голяма част от които за първи път се предлагат в България.
5. Разработена концепция за споделена икономика (shared economy)
6. Разработена и реализирана изцяло иновативна концепция за офис. TheSite е фабрика, превърната в център със зали и открита градина за организиране на събития, семинари, обучения и т.н.
7. Само за 5 месеца нетните приходи са увеличени с над 500% спрямо предишната година.
8. Центърът е най-новото и популярно място за събития.

Дебютиращият екип на агенцията бързо наложи името и репутацията на комуникационен партньор, предоставящ качествени услуги, ефективно управление на ресурси и постигащ високи резултати. Амбициите на младата агенция са доста смели и екипът й работи сериозно за развиване на една наистина работеща среда на споделена икономика, в която всички участници успешно си партнират за постигането на още по-бързо и сериозно развитие на пазара в България.

Templates by BIGtheme NET