Webcloud Ltd

Webcloud LtdWebCloud Ltd е българска IT фирма, създадена през 2012-та година от Златина Петрова, като тогава дейността й е била основно свързана с разработка на уебсайтове по поръчка и графичен дизайн/подготовка на брандирани материали. От тази година, с включването на трима нови членове в екипа – Преслав Петков, Виктор Георгиев и Елена Болпачова, посоката на развитие на WebCloud се променя, за да включи разработка на мобилни приложения.

Drive.r (Drive emergency remote) е първият проект, който се разработва в тази насока. Приложението представлява унифицирана платформа за грижа за автомобила, като целта ни е да улесним максимално шофьорите в поддръжката на дадено возило. Това става възможно от една страна с помощта на функциите за търсене на автосервизи, автомивки и отделни авточасти в приложението, като резултатите могат да бъдат филтрирани от потребителя за негово удобство на база локация и рейтинг. По този начин се надяваме драстично да намалим времето и усилията, които в момента са необходими, за да се намери в наличност дадена автомобилна част и съответния сервиз, който може да извърши смяната.

Всички собственици на автомобили знаят колко допълнителни грижи изисква колата – случвало се е поне веднъж да забравите да смените маслото, или зимните гуми с летни, или пък да забравите падежната дата за вноска по гражданската отговорност, например. За това, Drive.r ще дава също така възможност на потребителите да си нагласят напомняния и да си изпращат известия през приложението, за да може всеки да планира по-добре разходите по автомобила, които му предстоят в бъдеще.

Ако се наложи спешен ремонт на автомобила, докато пътувате, приложението ви позволява или да видите къде има най-близо сервиз с висок рейтинг, спрямо сегашното ви местоположение, или да се обадите на Пътна помощ през Drive.r.

Templates by BIGtheme NET