Лейдис Хенд ЕООД

Закачалка за дамски чанти Lady’s Hand

Лейдис Хенд ЕООД

Да пазим дамските чанти в перфектна форма

Проблемът

Дамската чантата е първоначално проектирана за да бъде носена и изглежда най-добре в ръката на жената. За съжаление, чантите обикновено прекарват много повече време в гардероба, килера или на други места, които не са специално пригодени за тях.

Всяка жена знае, че ако складира чантите си в някое отделение на гардероба, те се смачкват и губят първоначалния си вид – понякога толкова много, че се налага да бъдат изхвърлени, макар и носени само няколко пъти.

Неправилното съхранение в продължение на дълъг период причинява сериозни вреди на чантите, дължащи се на три основни грешки, които собствениците на чанти правят:

- закачат чантите на неподходящи куки или устройства и така начупват техните дръжки;
- подреждат ги върху плоска повърхност, който причинява смачкване на кожата, загуба на оригиналната форма поради натиск при натрупване на чантите една върху друга;
- съхраняване на чанти по какъвто и да е друг неестествен начин, различен от единствения правилен – вертикално окачване.
За да се запази перфектна форма на чантата, тя трябва да се съхранява по начин, който предотвратява пречупването на дръжките и деформиране на формата.

Решението

След изследване на различни методи за съхранение , ние открихме, че най-подходящият и начин за закачване на чанта трябва да дублира начина, по който женска ръка я носи. Дръжките трябва да са опънати, за да подсигурят вертикално положение на тялото на чантата, и тя не трябва да се притиска до друга чанта или повърхност.


Дизайнът

Кпмпанмията започна производството на закачалка за дамска чанта, която следва формата на женската ръка и симулира начина, по който една жена естествено държи чантата си.

Ето как те създадоха закачалка, която позволява съхранението на дамските чанти в гардероба в продължение на години, без да нарушава формата на дръжките и формата им.

Закачалката Lady’s Hand е малка, но здрава и лесно преносима, което позволява използването и навсякъде, където може да се използвате и стандартна закачалка за дрехи.

С Lady’s Hand можете да държите вашата чанта в гардероба, килера, дори и на дръжката на количката докато пазарувате! Можете да използвате закачалката в офиса, в кафенета, барове и ресторанти, когато пътувате.
На практика можете да я използвате почти навсякъде!

Днес

Към края на юни 2016 год. има реализирани Online продажби в България, Гърция, Румъния, Великобритания, Германия и подготвяме старта в Италия, Испания, Русия и САЩ.

Може да се запознаете с продукта на www.ladyshand.com.

Templates by BIGtheme NET