Кредисимо АД

Кредисимо АД

Кредисимо е динамична високотехнологична компания и е една от най-бързо развиващите се FinTech /ФинТек/ структури в небанковия финансов сектор.

Като небанкова финансова институция предоставя на своите потребители бързи и лесни решения при възникнала потребност от краткосрочно финансиране.

Като високотехнологична компания се стреми постоянно да разработва и внедрява иновативни услуги, адекватни на бързо развиващия се дигитален свят.

Кредисимо е изцяло потребителски ориентирана компания. Всички наши решения са в отговор на потребностите и желанията на нашите потребители. Водени от желанието да сме максимално полезни и удобни за всеки потребител, ние първи в България предложихме и възможността за изцяло онлайн заявяване на кредит, както и одобрение и получаване на парите в рамките на броени минути.

Иновативни решения, разработени от компанията за българския пазар:

1-ви предлагат изцяло онлайн заявяване

1-ви предлагат изцяло онлайн одобряване на кредити

1-ви оптимизират целия процес до минути

1-ви разработват мобилно приложение за кандидатстване за кредит

1-ви предлагат възможността за плащане на вноски изцяло онлайн през сайт

1-ви предлагат възможност за разсрочено онлайн плащане на битови сметки

1-ви предлагат възможност за отложено плащане, интегрирана в онлайн магазини

Водещата роля в развитието на онлайн пазара за кредити се потвърждава от потребителското отношение към тях - две поредни години са обявени за Номер 1 за онлай кредити в България според специализирания сайт 24пари.

Две поредни години получаваме и признанието за Номер 1 компания за онлайн кредити според специализирания сайт 24пари.

Постоянен стремеж на компанията е максималното улесняване процесите, внедряване на модерни и иновативни решения за клиентите.

Налагайки, развивайки и промотирайки модела си за изцяло онлайн обслужване на клиентите, компанията изцяло налага политиката си на Зелена компания и опазване на околната среда.

Templates by BIGtheme NET