Сайт Медия ЕООД

Сайт Медия ЕООД

SiteMedia Consultancy е ПР-агенция за класически и иновативни комуникационни услуги. Новият ръководен екип на агенцията разви своя офис, бързо съвсем едунодушно неречен TheSite, под покрива на стара фабрика. Екипът усилено разработва идеята прострнаството от повече от 1200 кв. метра да бъде развито и използвано като комюнити център, в който да бъде създадена здрава и силна общност на маркетинг средатата в България. След ремонт, реконструкция и преустрояване се в простратсвото са оформени и няколко зали, които ще бъдат организирани обучения, семинари, регуляни срещи и дискусии на българските експерти по маркетинг, реклама и комуникации.

Откритата градина на старата фабрика е изцяло преобразуван. Тонове пръст и хумус са докарани, засадена е трева. Пространство е изцяло променено и е превърнато в уютно място за работа на открито, градински партита и дори Тест Драйв на автомобилни марки. Оградите и стените са предоставени на млади таланти да изразят себе си чрез графити, арт инсталации и снимки. А само за десетина минути градината бързо се превръща и в лятно кино, в която всички служители или гости заедно споделят емоциите на последните филмови или музикални хитове или страстно спорят за поредния футболен двубой от Евро 2016.

Първата стъпка за припознаване на пространството от водещите комуникационни специалисти в България като център за обмяна на идеи и дискусии бе направена на 07.07.2016 г., когато TheSite беше домакин на първото издание на Деня на ПР-специалиста, професионален празник на специалистите в комуникационната индустрия.

SaitMedia

SaitMedia1

SaitMedia2

SaitMedia3

SaitMedia4

SaitMedia5

SaitMedia6

SaitMedia7

SaitMedia8

SaitMedia9

SaitMedia10

SaitMedia11

Templates by BIGtheme NET