M3 Communications Group, Inc.

Офисът на М3 Communications Group, Inc.

Дизайн и удобство, които раждат идеи!

M3 Communications Group, Inc.

M3 Communications Group, Inc. е фабрика за идеи, място, където клиентите са доволни, а екипите винаги креативни, пълни с идеи и мотивация да постигат все по-добри резултати.

Всъщност десетките международни награди се дължат именно на идеите, които пък са резултат от супер креативното офис пространство, в което работят мотивирани и амбициозни млади хора.

Отличен повод да дойдете на гости са не само професионалните комуникационни услуги на PR Агенция №1 в България за 2016 г., с която Вашата компания, продукти, услуги, бранд ще влезе в живота и бизнеса на Вашите публики. Идвайки тук, ще откриете къде твори най-добрият екип в сферата на PR услугите, мениджмънта на социални медии, графичния дизайн, уеб програмирането, медия мониторинга и корпоративните трейнинги в България. „Там, където мечтите се сбъдват“ е мястото, което вдъхновява за нови проекти, дава идеи за нови кампании и е притегателна сила за клиенти от страната и света.

„Хъб за идеи“ е мястото, което след 15 години работа там и хиляди проекти е взело отпечатъка на най-доброто от най-свежите, иновативни и проактивни хора, които ще срещнете. Тук всичко е правено с хъс – декорацията, обновленията, нововъведенията. Показва хората, част от екипа, такива, каквито са: амбициозни – с грамотите на всяка стена, различни – с наградите на всеки рафт, смели – с идеите в рамки, успешни – с подаръците от клиенти, помнещи – с гордостите от всяко събитие и пътешествие, шарени – с купищата рекламни материали за вдъхновение, креативни – с бележките с идеи на всеки монитор, празнуващи – с всички снимки с повод и без, истински – с творческото въодушевление във всяка стая. Ако М3 офисът беше човек, щеше да разказва безброй истории, да помни много крайни срокове, да среща все нови и интересни личности и да обича да споделя уют.

Акценти

Изкачете стълбите до ниво +1 на бул. „България“ 60В, за да прочетете и разберете, че мечтите се сбъдват от смелите, а до успеха няма пряк път. Ще Ви посрещне офис мениджърът на M3 Communications и ще Ви почерпи с екзотичен чай от далечни кътчета и онова кафе, което сте пили само във Виена.

Следва среща с Клиентския отдел, който или ще Ви разведе навсякъде, за да се похвали с нова придобивка в офиса или нов член на екипа, или ще Ви покани за среща в пълната с любопитни спомени, чудновати артефакти и интересни джаджи Голяма конферентна зала. Кръстена е на един от най-важните хора в историята на М3 Communications – Теранс Билинг – човекът, до чиито креативен и комуникационен талант, екипът имаше привилегията да се докосне приживе. И каква по-добра възможност да му бъде отдадена почит от най-посещаваното място в офиса, онова за най-важните срещи, за изпълнението на най-кризисните ни комуникационни планове, на най-щурите ни брейнсторминги.

Там има своето място и една наглед стара, но особено значима вещ – менгемето, на което мениджърът на M3 Communications г-н Максим Бехар е натрупал първия си трудов стаж като шлосер. Този опит да разгръщаш потенциала си по трудния начин напомня на всички в екипа да не се предават, но и да вярват, че няма невъзможни неща, щом работиш усилено и отдадено за тях.

Пътешествието из офиса на М3 Communications продължава в Отдела за работа с клиенти, където уютно са събрани младите лица, опитния дух и смелия ентусиазъм на съвременния PR бизнес в България. Половин час, прекаран там, ще Ви обърка – толкова разменени разговори, бележки, текстове, визии ще Ви се „изяснят“, когато в деня „X“ клиентът „Y“ стартира своята поредна успешна кампания.

Противно на очакваното, дизайнерският екип заема най-спретнатото място за работа, а мониторинг компанията HeadLine с „най-шумните“ и кризисни новини за десетки клиенти – най-тихия кът на офиса.

Но същинският „остров“ на офисното настроение е този, около който се провеждат традиционно всички празници. Ако някъде намерите екип с повече поводи за празнуване от нас, нека непременно дойде на гости, за да премери сили в доброто настроение с повод и без.


Виртуален офис

Продължение на креативния живот офлайн може да откриете неизменно онлайн във всички социални мрежи и чрез споделените новини на корпоративния уебсайт на M3 Communications: https://www.m3bg.com/. Пътеводител из онлайн корпоративното пространство безспорно е най-активният екип за мениджмънт в социалните медии – този на M3 Communications. Пред компютър, таблет или смартфон, те са 24/7 онлайн във виртуалното офис пространство за всички актуални новини, запитвания, коментари и обратна връзка.

Ако решите задочно да посетите M3 Communications, непременно направете виртуална разходка тук:

Резултати

Ако обедините 21 години опит, над 5000 проекта и събития за над 200 локални и глобални клиенти и марки, 365 дни идеи, 24/7 работа и мониторинг, 3 789 695 файла с информация, стратегии, сценарии и концепции, 1208 папки със семплинги на покани и рекламни материали, 4515 диска с дизайн и видео, то резултатът ще е несъмнено един – M3 Communications Group, Inc. Много хора, много клиенти, много идеи, много проекти, много успехи, много награди, много празници, много М3.

През изминалата година M3 Communications Group, Inc., партньор на най-голямата PR компания в света – Hill+Knowlton Strategies вече 15 години, разработи на концептуално и креативно ниво десетки проекти. През август 2015 г. компанията спечели бронзово отличие на бизнес оскарите – Stevie Awards за „Европейска PR агенция на годината“, а управителят Максим Бехар бе отличен с най-високото отличие на конкурса „Chairman of the Year“.

През октомври 2015 г. Максим Бехар беше избран за президент на Световната PR асоциация ICCO и преизбран за съпредседател на Комитета на Световния комуникационен форум в Давос, а през юни бе включен в тазгодишното издание на Global Power Book на авторитетния британски седмичник PR Week – класация на най-добрите PR експерти в света за 2016 г.

През април 2016 г. M3 Communications Group, Inc. беше избрана от независимо международно жури за „PR Агенция на годината“ на наградите на Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА). Наред с това компанията бе отличена в две от най-оспорваните категории – за „Иновативна кампания“ и „Специално събитие“, в конкуренция с десетки успешни проекти.

През последните четири години отделът за социални медии се разви стремглаво нагоре с десетки силни кампании, игри в секторите „Финанси“, „Ритейл“, „Изкуство“, „Технологии“, „Бизнес“ и др.

Сред ключовите клиенти на M3 Communications Group, Inc. в момента са Billa, pCloud, Accor Hotels, Danone, Nescafe, TNT, L’Oreal, УБ „Лозенец“, Обединена българска банка, Intracom, Todoroff, Посолство на Япония, Български форум на бизнес лидерите, Unique Estates, Westinghouse, Total E&P, Rockwool и др.

М3 College - единственият лицензиран център за професионално обучение по PR в България, разгръща програмата си от интересни курсове в различни сфери.

M3 Communications Group, Inc. продължава да оценява и анализира широкото и успешно медийно покритие на PR активностите си, както и да следи задълбочено бизнеса в различни сектори благодарение на HeadLine – компанията, която е част от групата и се занимава с професионален медия мониторинг вече над 11 години.

M3comm

M3comm1

M3comm2

M3comm3

Templates by BIGtheme NET