Cooolbox

Cooolbox

Компанията има нов и модерен централен офис от февруари месец 2016 г. Той се намира в Пловдив, Lime Tree - офис сграда клас А.

Офисът е обзаведен с внимание към всеки детайл, креативна мисъл и най-висок клас техника.

Той е споделено работно пространство тип ""open space"", в което са разположени едни срещу други служители и мениджмънт. Всички работят заедно на едно място, но всеки разполага със свое собствено кътче, за да му бъде комфортно. Споделеното работно пространство сплотява екипа, повишава продуктивността, стимулира креативността и съкращава времето за комуникация.

Бюрата са оборудвани с компютри и лаптопи на ""apple"", за да бъде работата оптимизирана и безпроблемна. Възможността за мобилност позволява разнообразието да се работи от различни места в офиса, конферентните зали или кухнята. Столовете са ергономични, регулируеми, позволяват движение на тялото и следват естествената извивка на гръбначния стълб, а материалите, от които са направени, са дишащи и почти изцяло рециклируеми. Интернет връзката в офиса ни е със скорост до 1 Gbps, което осигурява достатъчно капацитет за всички служители и устройства, ускорява и оптимизира работния процес.

Офисът разполага с две конферентни зали - малка и голяма. Всяка от тях има по една стена, боядисана с бяла боя Creo, която позволява писане и рисуване директно върху стената, провеждане на брейнсторминг сесии, обучения, работни срещи. Има възможност и за прожектиране с мултимедия върху боядисаната стена. Такава има разположена в голямата конферентна зала, която е с капацитет от 12 места. Малката конферентна е оборудвана с ТВ дисплей с размер 70 инча, който има инсталиран Apple TV. Ползва се залата за работни срещи в по-малък формат, тъй като капацитетът е 6 места.

За удобство на всички служители има и кухня, в която може да се храним на обяд, а също изпълнява и ролята на стая за отдих. Тя е напълно оборудвана: хладилник, микровълнова печка, кафе машина, миялна машина, масички със столчета, музикално озвучаване, двуместно диванче. Диспенсърът за вода е Pure Water и осигурява чиста питейна вода с грижа за природата. Ползва се чешмяна вода, която преминава през неколкократна филтрация.

Имаме възможност да пием прясно смляно кафе и ароматен чай по всяко време. За служителите в офиса се доставят няколко пъти в седмицата свежи плодове, които спомагат за добрия ни тонус и здраве.

В допълнение към приятната обстановка отношенията между всички са приятелски, няма дистанция между различните нива в йерархията, общува се на ""ти"", а всичко това оказва положително влияние върху работната атмосфера в офиса.

Тук ще намерите драфт вариант на блог статията, която подготвяме за новия ни офис:

Cooolbox

Cooolbox1
Cooolbox3

Cooolbox4

Cooolbox5

Cooolbox6

Cooolbox7

Cooolbox8

Cooolbox12

Cooolbox13

Cooolbox14

Cooolbox15

Cooolbox16

Cooolbox17

Cooolbox18

Cooolbox19

Cooolbox20

Cooolbox21

Templates by BIGtheme NET