Алфа Кол България АД

Димитринка Гринко- Изпълнителен Директор, Член на съвета на директорите на Алфа Кол България АД

Алфа Кол България АД

Притежава дългогодишен опит в сферата на събиране на просрочени вземания и кол център услуги. Своето професионално развитие започва през 2004 г. в ""Джет Файнанс Интернешънъл"" като агент събиране на вземания. През 2006 г. се присъединява към екипа на UniCredit Consumer Financing, част от UniCredit Group, а през 2009 заема позицията Директор на фирма ""Сайкъл Кредит България"", част от ICAP Group. Притежава бакалавърска степен по маркетинг и реклама от УНСС и магистърска степен по фирмен мениджмънт и контролинг от Стопанската академия в Свищов. Владее свободно три езика – английски, немски и гръцки. Г-жа Гринко е член на Асоциация на колекторските агенции в България, Българска асоциация за управление на хора, БДВО- Българско дружество за връзки с обществеността и други.

Носител е на наградата Бизнес лидер на годината за 2014 г. от Конкурса на B2B Media и номинирана за награда в две категории в тазгодишното издание на „Годишни HR награди 2015“ в категории ""Най-ангажиран към управлението на хора организационен лидер на годината"" и ""Най-добър HR проект на малко/средно предприятие"". През 2015 участва в престижния конкурс „Млад Мениджър на фондация Еврика“ , където е отличена от журито с Диплом за отлично представяне.

Димитринка Гринко, в качеството си на Изпълнителен директор на дружеството има ключова роля в създаването и развитието му. Нейна е заслугата за подбора, обучението и развитието на служителите, н също така тя е човека , които изгражда и поддържа партньорствата с клиентите на компанията и поддържа високо нивото на предоставяните услуги. Особено важно в работата ни е да спазваме обещаните срокове и да доставяме качествени услуги. Това е възможно благодарение на високия професионализъм на г-жа Гринко и екипа на Алфа Кол България!

Г-жа Гринко притежава доказан с годините професионализъм изграден с опита и постепенното изкачване на стълбата в избраната от нея област на развитие. Това, което я отличава от останалите обаче е харизмата , която притежава и усета към детайлите. Тя отдава голямо значение на екипа си и инвестира в хората, които е избрала за свои сътрудници, защото вярва в това, че всеки може да стане добър в работата си стига да има вътрешна мотивация и добър ментор.

Мениджърският си опит и умения натрупва преминавайки през различни нива на управление започвайки от Тим лидер на екип от 5 човека и стигайки до Директор на компания с 250 постоянно заети в компанията служители и 1000 служители на изнесени работни места при партньори на компанията. Димитринка , притежава силно развит усет за развитие на бизнес и откриване на нови възможности в бранша, за което и помага умението за комуникация и изграждане на добри взаимоотношения в обществото. С членството си в редица престижни бизнес клубове и организации има възможност да поддържа и разширява кръга си от познати и по този начин да обогатява и познанията си в различни сектори на бизнеса и добри практики.

Алфа Кол България е компания, която изключително цени служителите си и благодарение на усилията на г-жа Гринко и съдружниците й, има добре развита социална политика, която се състои от различни компоненти. Ето в какво се изразява тя:

Димитринка Гринко: За да мога да държа интереса на екипа си към постигане на високи резултати се стремя непрекъснато да им давам добър пример и да ги амбицирам да надскачат себе си всеки ден. Това е особено важна и отговорна част от моята работа.

За целта отделям доста време и средства за провеждане на различни инициативи като обучения, бонусна система и игри, проекти чрез които всеки един може да развива себе си и да се запознава с добри практики от пазара.

Templates by BIGtheme NET