Трипълпро България

Теодора Тонева - TriplePro Bulgaria, General Manager

Трипълпро България

Теодора има изключително богата визитка в маркетинг индустрията, варираща от Mondelez International в Лондон, менажирайки портфолио от продуктите на компанията, до основаването на собствена агенция в България. Започва съвместна работа с холандската TriplePro, която основава българския си клон през 2014 г. и е една от първите content marketing агенции в страната, дефинирайки нова ниша в индустрията.

Работила е по огромно разнообразие от проекти и решава да помогне със своето маркетинг ноухау на малкия и среден бизнес в България, където чувства, че нейните умения биха имали много по-голям принос, отколкото във вече развита маркетинг среда като тази във Великобритания. В свободното си време Теодора организира или участва в мюзикъли с национални турнета или може да бъде намерена като доброволец на различни мероприятия от хуманитарните организации, в които е член. Много често е канена и като лектор на различни конференции и workshop-и (BiP, AUBG Talks, mkt360 Creashop, MMM2015, т.н.) където споделя опита си в маркетинга, рекламата и стратегическото позициониране.

Екипа на TriplePro я номинира, защото притежава безценно ноу хау от опита й в областта на маркетинга и мениджмънта, широк поглед върху управлението на проекти, както и личен подход към всеки член от екипа.

Освен това, Теодора комбинира качествата на един истински и вдъхновяващ лидер, ментор и приятел. За по-подробен поглед върху визитката ѝ може да разгледате:

Интервю в LifeHack.bg:

Интервю в leadership.bg:

Интервю в karieri.bg:

Templates by BIGtheme NET