Лидер Академия ООД

Академия за бизнес и личностно развитие

Лидер Академия ООД

Leader Academy е първата по рода си академия, чиито стремеж е да помогне на лидера във всеки човек да излезе напред и да се прояви според силните му страни, умения и таланти. Лидер се крие във всеки от нас. Целта на модулите от обученията, ориентиранията и кемповете, които провеждаме, е да открием този лидер в участниците. Това е свързано с личностно опознаване и обръщане на всеки към себе си с една единствена цел – да разбере в какво е добър и как може да реализира потенциала си в професионален план. Подбора на кадри в една компания е от изключително значение.

Leader Academy дава възможност на компании да се запознаят с млади, амбицирани и мотивирани хора, които търсят подходяща професионална реализация. Ориентиранията и кемповете са под наслов „Talents Factory“ и търсят потенциала във всеки и проява на талантите му. В търсенето участват обучители с различен професионален опит и експертиза – психолог, коуч, академичен и кариерен консултант, арт педагог.

Целта на Leader Academy е към обучителите да се присъединят работещи професионалисти – лидери в различни области, които да споделят опита си, знанията си и какво търсят компаниите като компетенции за провеждане на успешен бизнес.

Ето защо стремежът на Leader Academy е да привлече бизнеса в процеса на откриване и развиване на талантите на младите хора.

Templates by BIGtheme NET