Кредисимо АД

Мобилно приложение Credissimo

1-вото мобилно приложение за онлайн кредити - Credissimo

Кредисимо АД

Клиентът винаги е в център на вниманието. С грижа за неговото удобство, Кредисимо развива и внедрява най-новите тенденции в обслужването. Освен големия избор от адекватни на потребителските потребности кредитни продукти, компанията предлага на клиентите си максимална лекота, бързина и удобство при ползването им.

Водени от тези ангажименти пред нашите потребители, през 2014г. се създава първото мобилно приложение за заявяване на кредити в България. От 2015г. то пълноценно може да се ползва с лекота от всеки техен клиент, притежаващ смартфон или таблет и с достъп до интернет. Всеки потребител може с няколко клика да се запознае с продуктите ни и да се възползва от тях, където и да се намира по света. Към момента хиляди клиенти ползват риложението и имат решението в ръцето си при нужда от пари на време.

Мобилното приложение дава възможност на клиентите по най-бърз, дискретен и достъпен начин да използват всички наши продукти, както и да получат още много полезна информация. Редовните ни клиенти могат да заявяват кредит със специално разработена експресна процедура с три клика и моментално одобрение.

Templates by BIGtheme NET