Трипълпро България

Content Marketing vs Normal Marketing

Трипълпро България

TriplePro Bulgaria е първата компания в страната ни, която използва и проповядва т.нар. ""content marketing"" или маркетинг на съдържанието.

В класическия маркетинг има прекъсване на желаното от публиката съдържание с нежелано такова (напр. реклама по време на любимия сериал, pop-up в сайтове, хора бутащи листовки в ръцете ви в метрото). Компанията смята, че този тип маркетинг е дотолкова омръзнал на хората, че вече автоматично „изключваме“ тези дразнещи сигнали, които нарушават удоволствието ни.

Затова и залагат на друг метод. Content marketing е създаването на такова съдържание за аудиторията, което е желано дотолкова, че публиката сама да иска да го ползва. В модерния свят на социалните мрежи това е още по-лесно, защото има инструменти, които помагат да се свържат клиентите с хората, които те най-много биха искали за потребители. Така се създава съдържание, което е интересно и желано, без да се натрапваме в информационно натовареното ежедневие на хората.

Резултатите, които са постигнали за клиентите си показват, че работа им има ефект и действително достига до хората, които имат най-голям интерес към компаниите, с които работят.

Templates by BIGtheme NET