Даскал България АД

Даскал България АД

Daskal.eu е платформа, която предоставя възможност да се провеждат вътрешно-фирмени срещи на мениджмънта, а също и обучения на служители в реално време от лектори на живо. Това става чрез видеоконферентна връзка и интерактивна виртуална бяла дъска, които пресъздават ситуацията на живо.

Кога да използвате платформата Daskal.eu:

I. Когато имате няколко офиса или мениджмънтът пътува, е трудно да се осъществяват срещи и отнема значителен времеви ресурс. С нашата платформа този проблем се решава и всички срещи/оперативки могат да се провеждат онлайн, независимо по кое време на денонощието и къде се намира физически човек.

II. Вие провеждате десетки обучения на служители от вашата група и това ви струва значителен ресурс. Ако провеждате обученията си чрез онлайн платформата daskal.eu, ще имате следните ползи:

1. Служителите ще се откъсват по-малко от работния процес. Това ще ви спести пари.

2. Лекторите няма нужда да пътуват до провинцията, за да обучават ваши служители. Би трябвало да искат по-малко пари в този случай за своите обучения.

3. Обученията могат да се провеждат по всяко едно време на денонощието.

ІІІ. Някои от вас могат да го използват и като канал за продажби на своите продукти, както правят модерните в последно време уебинари.

Защо платформата Daskal.eu /какво предлагаме в повече от другите/:

- има бяла дъска, която предлага много повече функции, прави нещата много по-интерактивни и така се доближава максимално до срещите/обученията на живо;
- сесиите се записват и могат да се гледат и/или използват пак;

- една група от 15 човека може да се раздели на по-малки групи /примерно - три и всяка да прави обсъждане по отделен казус без другите да участват и да си пречат. Т.е. ситуативно се осъществяват упражнения, кито са идентични с провеждане на групови упражнения в офлайн среда;

При провеждане на обучения можете да се договорите с външни лектори и да ползвате платформата само като техническа възможност и параметри. В този случай цената на лектор зависи от лектора и вие се договаряте директно с него. От компанията също можат да предложат лектори в определени области.

Templates by BIGtheme NET