JA Bulgaria (Джуниър Ачийвмънт България)

JA Bulgaria (Джуниър Ачийвмънт България)

"JA Startup Hambar е споделено първото споделено пространство за работа, обучение и менторство за млади предприемачи на възраст между 14 и 34 г. и техните стартиращи компании, което се намира на територията на София Тех Парк. Хамбарът цели да отговори на техните нужди, като събуди техния предприемачески дух и да насърчи личното им развитие като предостави креативна среда, богата библиотека и свободен достъп до високи технологии и менторство от бизнес доброволци

Общата площ на пространството е 200 кв. м., обособена в 2 зони:
- Интерактивна зала за учене, менторство и реализация на идеи. Това е по-голямата част от помещението, в което могат да се намерят: библиотека с предприемаческа литература, креативна среда за работа, дигитални устройства за учене, дигитален гараж за развитие на креативността и насърчаване на екипната работа, Hmm Bar с безплатни безалкохолни напитки за всички посетители.

- Споделено работно пространство: в него 5 стартъп екипа безвъзмезно ползват всички налични ресурси на пространството, за да развиват своите стартъп идеи. Срокът за пребиваване на всеки екип е до 6 месеца.

Целта на Хамбара е да се превърне в притегателно място за предприемачи от най-ранна възраст, където те да намерят адекватна помощ за реализацията на идеите си. Това се случва посредством менторство, уъркшопи, обучения, презентации, семинари за млади хора на теми, свързани с предприемачеството, иновациите и технологиите.

Всички ресурси в JA Startup Hambar са със свободен достъп, осигурен благодарение на индивидуалната помощ на 29 дарители от цял свят и корпоративни партньорства, осигурени от JA България.

Информация за дарителската кампания за реализацията на JA StartUp Hambar:

Снимки от Fun(d) Raising Party за набиране на средства на Хамбара:

Снимки от откриването:

Медийни материали за Хамбара:

БНТ

Капитал

Templates by BIGtheme NET