Dentsu Aegis Network България ООД

Dentsu Aegis Network България ООД

Според древна японска легенда, този, който направи хиляда хартиени жерава ще сбъдне това, за което най-силно копнее сърцето му. Като част от японския медиен гигант Dentsu – Dentsu Aegis Network България използва този популярен символ на надеждата за да ангажира всичките си служители и клиенти в една нестандартна коледна инициатива наречена „1000 жерава“.

Служителите от българския клон на международната компания изработиха собственоръчно 1000 пъстроцветни оригами и ги разпратиха като коледни картички към партньори и клиенти с послание да помогнат за сбъдването на едно единствено желание, което си струва създаването на 1000 хартиени птици. Инициативата „1000 жерава“ беше посветена на каузата на фондация „За Нашите Деца“ да помага за отглеждането на новородени в сигурна и защитена семейна среда и да предотврати оставянето им в социални институции. Вместо коледна картичка партньорите и клиентите на компанията получиха един от 1000-та жерави изработени ръчно от екипа и подписани с лично послание посветено за всеки от тях. На специално тържество в края на декември беше популяризиран и номерът на DMS кампанията „Дари шанс за семейство“ на номер 17 777 с текст DMS DETSTVO. На събитието присъстваха представители на четири посолства, клиенти и партньори на Dentsu Aegis Network.

В посланието си Dentsu Aegis Network призова своите партньорите да даряват за каузата на фондация „За Нашите Деца“. Събраните средства се влагат за предоставянето на социални услуги на най-уязвимите деца и техните семейства, с цел да имат възможност да продължат живота си заедно. Подкрепените от фондацията деца и семейства са над 600 годишно, а благодарение на програмата „Дари шанс за семейство“ тя е успяла да предотврати настаняването на дете в институция в 93% от случаите. Днес тяхната бройка е над 2 000!

Templates by BIGtheme NET